
Bakkerij Delecta
OuvertBakkerij Delecta
Livraison chez vous?
Aperçu Brood Chercher
Bleek meergranen groot 800 gr
Licht meergranenbrood met zomerse mix op basis van pompoenpitten,maïs,gierst,haverze... Plus
Bleek meergranen klein 400 GR
Licht meergranenbrood met zomerse mix op basis van pompoenpitten,maïs,gierst,haverze... Plus
Chocoladebrood
Seulement le Vendredi et Samedi
Crunchy klein 400 gr
Voedingswaarden per 100 gram crunchybrood Energie 1187kj/241kcal Vett... Plus
Kerstbrood
Indisponible Mercredi et Jeudi
Koekenbrood groot
Seulement le Vendredi et Samedi
Koekenbrood klein
Seulement le Vendredi et Samedi
koolhydraatarm brood
Seulement le Lundi
Oergranen 600 gr
Indisponible Mercredi
Rozijnenbrood groot
Seulement le Vendredi et Samedi
Rozijnenbrood klein
Seulement le Vendredi et Samedi
Smurfenbrood
Indisponible Mercredi
Suiker rozijnenbrood
Seulement le Vendredi et Samedi
Suikerbrood groot
Seulement le Vendredi et Samedi
Suikerbrood klein Gesn. 350 Gr.
Seulement le Vendredi et Samedi
Toendra klein 400 gr
Goudbruin meergranenbrood verrijkt met zonnebloempitten,pompoenpitten, maisbolletjes ... Plus
Toendra groot 800 gr
Goudbruin meergranenbrood verrijkt met zonnebloempitten,pompoenpitten, maisbolletjes ... Plus
Vita Plus gekiemde granen 600 gr
Meergranenbrood op basis van zonnebloempitten, lijnzaad sesamzaad, gekiemde rogge Ri... Plus
Wit Vezelrijk groot 800 GR
Indisponible Vendredi et Samedi
Wit Vezelrijk klein 400 GR
Indisponible Vendredi et Samedi
Heeft u vragen over mogelijke allergenen in onze producten,dan kan je ons altijd telefonisch contacteren 056/602763
De samenstelling van onze producten kan steeds wijzigen.
À propos
Het onstaan van de bakkerij gebeurde in 1946 door Gerard Vereecke en Leona Rigolle. Zijn zoon en schoondochter Joseph Vereecke -Simonne Galle namen de bakkerij over in 1963 en baten de zaak 28 jaar uit. In die tijde bestond het cliënteel hoofdzakelijk uit de dagelijkse broodronde. De patisserie werd vooral in het weekend klaargemaakt.
In 1995 namen Marnik Van Isacker en zijn echtgenote Karolien Maes de zaak over en legden meer de nadruk op banket.
In het jaar 2002 ging de zaak voor een totale metamorfose. Het vroegere atelier maakte plaats voor een ultramodern gebouw met vooral veel aandacht voor de nieuwe haccp normen. 2 nieuwe ovens en tal van nieuwe machines werden bij aangekocht
De winkelruimte werd meer dan verdubbeld om de producten naar de klanten toe in een oogwenk te doen mee genieten van een traditioneel aantal broodsoorten en hedendaagse patisserie. Aan gaande de bakkerijproducten hebben we de ambacht met de nieuwste technieken in elkaar verweven wat het resultaat heeft van een ongelooflijke smaak en kwaliteit;
We leggen elke dag de lat zeer hoog; ook vandaag volgen we beiden nog cursussen wat ons meebrengt op bepaalde tijdstippen andere nieuwigheden naar voor te schuiven. Het radicaal kiezen voor de beste grondstoffen het met veel aandacht doorlopen van de fasen van de productieprocessen, het juist afbakken, en het tikkeltje meer in de afwerking heeft het resultaat in een exclusief assortiment brood en banketproducten.
Met Versheid , kwaliteit en hygiëne win je altijd.
Horaires d'ouverture
Lu - Ma |
06:30 - 18:30
|
Mercredi |
Fermé
|
Je - Sa |
06:30 - 18:30
|
Dimanche |
06:30 - 17:00
|
Horaires de retrait
Lu - Ma |
06:30 - 18:30
Commandez 1 jour à l'avance jusqu'à 18:30
|
Mercredi |
Service indisponible
|
Je - Ve |
06:30 - 18:30
Commandez 1 jour à l'avance jusqu'à 18:30
|
Samedi |
07:00 - 18:30
Commandez 1 jour à l'avance jusqu'à 18:30
|
Dimanche |
07:00 - 17:00
Commandez 1 jour à l'avance jusqu'à 18:30
|