
Bakkerij Delecta
OpenBakkerij Delecta
Delivery at your place?
Overview Brood Search
Bleek meergranen groot 800 gr
Licht meergranenbrood met zomerse mix op basis van pompoenpitten,maïs,gierst,haverze... More
Bleek meergranen klein 400 GR
Licht meergranenbrood met zomerse mix op basis van pompoenpitten,maïs,gierst,haverze... More
Chocoladebrood
Only on Friday and Saturday
Crunchy klein 400 gr
Voedingswaarden per 100 gram crunchybrood Energie 1187kj/241kcal Vett... More
Kerstbrood
Not on Wednesday and Thursday
Koekenbrood groot
Only on Friday and Saturday
Koekenbrood klein
Only on Friday and Saturday
koolhydraatarm brood
Only on Monday
Oergranen 600 gr
Not on Wednesday
Rozijnenbrood groot
Only on Friday and Saturday
Rozijnenbrood klein
Only on Friday and Saturday
Smurfenbrood
Not on Wednesday
Suiker rozijnenbrood
Only on Friday and Saturday
Suikerbrood groot
Only on Friday and Saturday
Suikerbrood klein Gesn. 350 Gr.
Only on Friday and Saturday
Toendra klein 400 gr
Goudbruin meergranenbrood verrijkt met zonnebloempitten,pompoenpitten, maisbolletjes ... More
Toendra groot 800 gr
Goudbruin meergranenbrood verrijkt met zonnebloempitten,pompoenpitten, maisbolletjes ... More
Vita Plus gekiemde granen 600 gr
Meergranenbrood op basis van zonnebloempitten, lijnzaad sesamzaad, gekiemde rogge Ri... More
Wit Vezelrijk groot 800 GR
Not on Friday and Saturday
Wit Vezelrijk klein 400 GR
Not on Friday and Saturday
Heeft u vragen over mogelijke allergenen in onze producten,dan kan je ons altijd telefonisch contacteren 056/602763
De samenstelling van onze producten kan steeds wijzigen.
About us
Het onstaan van de bakkerij gebeurde in 1946 door Gerard Vereecke en Leona Rigolle. Zijn zoon en schoondochter Joseph Vereecke -Simonne Galle namen de bakkerij over in 1963 en baten de zaak 28 jaar uit. In die tijde bestond het cliënteel hoofdzakelijk uit de dagelijkse broodronde. De patisserie werd vooral in het weekend klaargemaakt.
In 1995 namen Marnik Van Isacker en zijn echtgenote Karolien Maes de zaak over en legden meer de nadruk op banket.
In het jaar 2002 ging de zaak voor een totale metamorfose. Het vroegere atelier maakte plaats voor een ultramodern gebouw met vooral veel aandacht voor de nieuwe haccp normen. 2 nieuwe ovens en tal van nieuwe machines werden bij aangekocht
De winkelruimte werd meer dan verdubbeld om de producten naar de klanten toe in een oogwenk te doen mee genieten van een traditioneel aantal broodsoorten en hedendaagse patisserie. Aan gaande de bakkerijproducten hebben we de ambacht met de nieuwste technieken in elkaar verweven wat het resultaat heeft van een ongelooflijke smaak en kwaliteit;
We leggen elke dag de lat zeer hoog; ook vandaag volgen we beiden nog cursussen wat ons meebrengt op bepaalde tijdstippen andere nieuwigheden naar voor te schuiven. Het radicaal kiezen voor de beste grondstoffen het met veel aandacht doorlopen van de fasen van de productieprocessen, het juist afbakken, en het tikkeltje meer in de afwerking heeft het resultaat in een exclusief assortiment brood en banketproducten.
Met Versheid , kwaliteit en hygiëne win je altijd.
Opening hours
Mo - Tu |
06:30 - 18:30
|
Wednesday |
Closed
|
Th - Sa |
06:30 - 18:30
|
Sunday |
06:30 - 17:00
|
Pickup hours
Mo - Tu |
06:30 - 18:30
Order 1 day in advance before 18:30
|
Wednesday |
Not possible
|
Th - Fr |
06:30 - 18:30
Order 1 day in advance before 18:30
|
Saturday |
07:00 - 18:30
Order 1 day in advance before 18:30
|
Sunday |
07:00 - 17:00
Order 1 day in advance before 18:30
|